Ik, Seks… en mijn Partner..

Een praktische dag workshop voor mensen die zich gevangen voelen in hun relatie & met de handen in het haar zitten, omdat hun partner niet of nauwelijks seks wil, daar vragen over hebben en die naar oplossingen zoeken.

Je zit in een langdurige relatie en de seks is niet meer wat het was, beter gezegd; je partner is op geen enkele manier te bewegen om seks met je te hebben. Eigenlijk heb je al van alles geprobeerd maar zonder succes.. Soms denk je na over hoe je verder moet…, stoppen…? Nee.., je hebt een gezin samen, je hebt een heel leven samen en relatief gezien heb je het goed samen..

20892805Hét buiten de deur zoeken..? Zou dat dan de oplossing zijn..? De spanning..? Maar dat is eigenlijk ook niet wat je echt wilt.. Het liefst zou je een optimale sex relatie hebben met je partner waarin beiden openlijk over hun behoeftes kunnen communiceren en vervullen, maar je weet niet hoe je dit voor elkaar kunt krijgen..?

Tijdens deze praktische en informatieve workshop(s) leer je inzicht te krijgen in:

  • wat er (mogelijkerwijze) onder de oppervlakte speelt in jouw/jullie relatie op seksueel gebied,
  • hoe je dat effectief kan aanpakken met een positief resultaat,
  • hoe je jouw partner weer compleet verliefd op je kan laten worden en de seks weer heerlijk ongeremd en speels; net zoals ‘vroeger’… maar dan stukken beter..!
  • ook leren we je hoe je vastgeroeste patronen te doorbreken die letterlijk ‘Killing‘ zijn voor je seksuele relatie,
  • zullen we diverse gezonde ‘sexappetite’ snacks, natuurlijke afrodisiaca & biologische voeding bespreken en proeven die een fantastische aanvulling kunnen zijn op je libido of die van je partner en meewerken in het geheel..
  • en nog veel meer..

6874467

Praktische Informatie:

Deze (doordeweekse)dagworkshop begint om 9.30 en duurt tot 16.30 en wordt op diverse locaties en data gehouden, meer info hierover kan je aanvragen door het formulier in te vullen.

In verband met het gevoelige onderwerp houden we de workshops in relatief klein verband met maximaal 15 mensen per keer.

Inclusief: 2 bonnen koffie/thee, het water, de proeverij & een bak met humor

Exclusief: extra koffie/thee bonnen (strippenkaart 5, 10 of 15 euro), de lunch, deze kunt tegen bijbetaling van 10,- euro contant bestellen of laten afvinken op de strippenkaart.

Kosten: 85,- euro per persoon

Aanmelden voor deze workshop kan via het formulier hieronder, graag volledig invullen!