Shambhalla Reiki MDH

1998 werd de nieuwe, wonderbaarlijke energie van St. Germaine (de oorsprong van Reiki) op aarde geïntroduceerd door een meester leraar : Hari Das Melchizedek. St. Germaine kon deze erg hoge trilling aan ons overbrengen omdat er zo hard is gewerkt door de mensen op aarde aan het verhogen van hun frequentie. Eigenlijk is het een uitbreiding van de Reiki energieën. Hij heeft gevraagd deze Shambhala Multidimensionale Heling te noemen, afgekort Shambhala.

Shambhala is gebaseerd op het originele Reiki systeem en voegt er iets aan toe. Doordat Shambhala makkelijker is te onderwijzen dan Reiki, kan elk niveau in enkele uren worden geleerd. Zodoende is het minder tijdrovend. Net als bij Reiki is het de energie van de Liefde, die via je hartchakra stroomt en die je helpt jezelf en anderen te helen.

De mogelijkheid te helen, die je verkrijgt door Shambhala te leren, is slechts een nevendoel. Het hoofddoel van een inwijding is de student in contact te brengen met hogere energieën die zijn spirituele ontwikkeling verrijken. Met andere woorden door Shambhala te leren maak je het mogelijk dat meer helende Liefdesenergie op aarde komt. Je wordt een deel van de oplossing voor wereldvrede en voorspoed. Het is essentieel dat zoveel mogelijk mensen, zo snel mogelijk aan de verhoging van deze liefdesenergie bijdragen.

Het doel is het licht, die deze liefdes energie in zich draagt, te brengen naar een kritische massa aan mensen op een snelle en makkelijke manier, zodat de wereld naar een nieuw niveau in de evolutie wordt getild.

Er zijn vier niveaus ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Shambhala.

Het eerste niveau maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen. De heling duurt ongeveer vijf minuten. Plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het nodig is. Ook al tref je niet de ‘juiste’ plaats, zal de energie daarheen stromen waar het nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en kan zodoende zichzelf helen. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om met Shambhala te kunnen werken. Je hoeft er niet in te geloven. Je moet het willen proberen.

Het tweede niveau van Shambhala stelt je in staat mentaal helingsenergie te sturen naar mensen of plaatsen verder weg . Je ontvangt symbolen en leert hoe deze te gebruiken om dit mogelijk te maken. Je spreekt de namen van de symbolen uit, denkt aan de bestemming en je ‘zet’ de Shambhala energie ‘aan’. Vergelijk dit met het aanzetten van een radio en het afstemmen op je favoriete programma. Als je tweehonderd jaar geleden had voorspeld dat er ‘lange afstand sprekende dozen’ zouden komen, hadden de mensen je voor gek verklaard. Vandaag de dag is dat heel gewoon. Binnenkort zal ook het sturen en ontvangen van energie over grote afstand heel gewoon zijm.

Bij het derde niveau ontvang je nog meer symbolen, voel je de energie sterker dan in niveau II en kun je inwijdingen doen tot Shambhala niveau I.

Het vierde niveau is het Meesterniveau. Hierbij ontvang je in totaal 352 symbolen bij de inwijding. Je zult wellicht zeggen “zoveel symbolen kan ik nooit onthouden” maar wees gerust, ze worden direct in jouw energieveld geplaatst en zullen tevoorschijn komen als je het nodig hebt bij het werken met Shambhala.

Op dit niveau ontvang je symbolen die helpen bij het helen van de spirituele lagen. Je leert ook anderen in te wijden in alle niveaus. Hoewel dat misschien niet je motief is voor het leren van Shambhala, zul je verrast kunnen worden met de ontdekking dat je dit graag met anderen wilt delen.

Naast het helen van mensen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak, kun je Shambhala ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt huisdieren en planten helen, je werkruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen, je weg vinden in de file, en helpen dingen te repareren.

Wil je meer weten over de inwijdingen…? Klik dan op deze Link