Tantra

Je hoort er zoveel over de laatste tijd, maar wat is Tantra nu eigenlijk en wat kan jij er mee…?

Tantra is eigenlijk de verdieping en het gevoel vangen in alles dat het leven je biedt op de meest aandachtige en liefdevolle manier.. Het is een spirituele weg, een verlangen om terug te keren naar jouw werkelijke bron en essentie, een manier om jezelf opnieuw te leren kennen en te her-kennen.

Veelal wordt Tantra in één zin genoemd met Seks, maar seks is maar een relatief gezien maar een zeer klein onderdeel in het tantrische palet van mogelijkheden en hoe je tantra kan toepassen..

Tantra werkt met Seksuele Energie, een creërende en stuwende energie waar ook jij uit bent ontstaan maar die je bijvoorbeeld ook ziet bij mensen met een groot charismatische uitstraling.

Met andere woorden, seksuele energie is zo ontzettend wijd en uitgebreid en de toepassing ervan kan zeer verschillend zijn en prima worden ingezet in een holistische weg van helen.

In Tantra vindt je 3 grote hoofdstromingen;

  • Witte Tantra
  • Rode Tantra
  • Zwarte Tantra

Met diverse substromingen en wegen, waaronder de ayurvedische, de kashmirische, tandavische, de roze en diverse nieuwe wegen in het tantra pallet waaronder ondermeer Transionic Tantric Dance

Op de site van Soulwoman vindt je ook een prachtige uitleg en artikel over Tantra, lezen kan je het hier 

Liefdes Mentor organiseert tevens Tantra Coaching, Sessies & Workshops, deze vindt je in de submenus’s. We hebben een divers aanbod omdat we niet alleen de drempel laag willen houden maar ook omdat we de essentie van tantra in al haar puurheid dichter bij de mensen willen brengen.