12 dingen waar mannen geen fuck om geven tijdens de sex. Anonymous Gentlemen

12 dingen waar mannen geen fuck om geven tijdens de sex.

1 Of je vagina nu wel of niet naar roosjes ruikt

Ruikt je vagina letterlijk naar roosjes, dan is dat waarschijnlijk een reden om je zorgen te maken. Want een vagina hoort als een vagina te ruiken. Daarnaast vinden de meeste mannen/gasten het geen probleem hoe het daar beneden ruikt. Als je maar hygiënisch bent en zo nu en dan met ons onder de douche springt, vinden we alles best

2Kaal of kammen maar liever geen heggenschaar.

Tenzij je lijdt aan hypertrichose is het overslaan van een scheerbeurt no big deal.Aangezien veel mannen letterlijk bijna alles over hebben voor een kans bij een vrouw in bed, is het krijgen van schaamhaar in je mond wel een risico wat de meeste mannen willen nemen.Daarbij houden mannen gewoon van een goed verzorgde poes, met haar of zonder haar.

3 Nat, natter, natst

Zoiets als te nat zijn bestaat niet. Net als teveel geld winnen bij de loterij. Echter als je van natura niet zo soppig bent, bestaat er ook zoiets als glijmiddel. In beide gevallen , nat of droog, wij zorgen wel voor een oplossing.

4 V-G-G symfonieRare seksgeluiden zijn hartstikke normaal tijdens geslachtsgemeenschap. De enige manier waarop je ze vreselijk kunt laten lijken, is door er iets over te zeggen. Laten we eerlijk zijn, wanneer maak je nou mee? dat iemand tijdens de seks zegt : “Oh, dat was echt ranzig of waar de f*ck kwam dat geluid vandaan?”. Nee dat dacht ik al. En wat denk je van die onschuldige tijd dat je als klein kind je vingers in een potje “putty” stopte. Toen vond je dat geluid ook niet vies. Daarentegen je vond het prachtig! Dat geluid wordt nou eenmaal geproduceerd als je iets wat nat is in iets wat strak is duwt.

via 12 dingen waar mannen geen fuck om geven tijdens de sex. Anonymous Gentlemen.

 

via 12 dingen waar mannen geen fuck om geven tijdens de sex. Anonymous Gentlemen.

Leave a comment